web_banner-bg-locations

Lokacije

Metelkova

Metelkova mesto je širom Slovenije in sveta znano središče umetniškega in rokodelskega ustvarjanja, političnega delovanja in neodvisne kulturne produkcije s področja glasbe, gledališča, slikarstva, videa, stripa, kiparstva in drugih umetnosti. Znana je tudi kot sproščen in navdihujoč družabni prostor.

Klubi:

gala hala

Gala Hala

Trudijo se razvijati neodvisno, alternativno družbo, ki ni pod pritiski kakršnekoli avtoritete. Glavne dejavnosti društva so organizacije koncertov, festivalov in klubskih dogodkov, založništvo, vrsto let pa delujemo tudi na mednarodnem področju (organizacija mednarodnih turnej, sodelovanje na festivalih, konferencah, sejmih etc.). Poleg tega nudijo audio studio ter vadbene prostore glasbenim skupinam.

Channel Zero

Situiran v avtonomni coni Metelkova in je eden glavnih prizorišč tega unikatnega in raznolikega kulturnega središča. Njegov ikoničen pishadeličen hodnik in temačen ambient je popoln za bolj darkerske glasbene žanre kot so electro, dub, post-rock, in stoner.

Channečl Zero
gromka

Klub Gromka

MALI VELIKI KLUB

Mirna koeksistenca različnih glasbenih stilov od (crust) punka, sludge, doma, metala do eksperimentalne klasike in teatra/performansa.

Gromka je zaščitnica različnih urbanih (sub)kulturnih praks, odrinjene glasbe, podpornica političnega aktivizma in neformalnega izobraževanja, ki deluje po dobrem starem neprofitnem načelu "naredi sam".

Zunanji prizorišči:

Parking CH 0

Letni vrt Gala Hala

Scroll to Top