KIM2024 lokacije-5

Lokacije

Metelkova

Metelkova mesto je širom Slovenije in sveta znano središče umetniškega in rokodelskega ustvarjanja, političnega delovanja in neodvisne kulturne produkcije s področja glasbe, gledališča, slikarstva, videa, stripa, kiparstva in drugih umetnosti. Znana je tudi kot sproščen in navdihujoč družabni prostor.

Zemljevid

Klubi:

location-gala-hala_new2

Gala Hala

Trudijo se razvijati neodvisno, alternativno družbo, ki ni pod pritiski kakršnekoli avtoritete. Glavne dejavnosti društva so organizacije koncertov, festivalov in klubskih dogodkov, založništvo, vrsto let pa delujemo tudi na mednarodnem področju (organizacija mednarodnih turnej, sodelovanje na festivalih, konferencah, sejmih etc.). Poleg tega nudijo audio studio ter vadbene prostore glasbenim skupinam.

Channel Zero

Situiran v avtonomni coni Metelkova in je eden glavnih prizorišč tega unikatnega in raznolikega kulturnega središča. Njegov ikoničen pishadeličen hodnik in temačen ambient je popoln za bolj darkerske glasbene žanre kot so electro, dub, post-rock, in stoner.

location-channel-zero_new
location-gromka_new

Klub Gromka

MALI VELIKI KLUB

Mirna koeksistenca različnih glasbenih stilov od (crust) punka, sludge, doma, metala do eksperimentalne klasike in teatra/performansa.

Gromka je zaščitnica različnih urbanih (sub)kulturnih praks, odrinjene glasbe, podpornica političnega aktivizma in neformalnega izobraževanja, ki deluje po dobrem starem neprofitnem načelu "naredi sam".

Mizzart

Galerija mizzart se nahaja v prvem nadstropju stavbe pešaki. V prijetnem okolju si lahko ogledate razstave sodobne umetnosti ter unikatne izdelke metelkovskih umetnikov in rokodelcev. Lahko posrebate kavo, čaj ali pa se okrepčate z naravnimi sadnimi napitki. Organiziramo številne ustvarjalne delavnice, 2nd hand market, psytrance rajanja in druge dogodke.

location-mizzart_new

Zunanje prizorišče:

Parking CH0

Scroll to Top