web_banner-bg-artists

Ustvarjalci

PEDER MANNERFELT

PEDER MANNERFELT

Od obtolčenih kotov do intenzivne telesnosti - Mannerfeltov oseben pogled na techno zahteva veliko pozornosti in razmisleka. Kljub že več kot 10-letnemu delovanju in raznovrstnemu pristopu h glasbi so njegova aktualna raziskovanja na področju eksperimentalne plesne glasbe še zmeraj plodna in nepredvidljiva.

CLIENT03

CLIENT_03

Skrivnostni britanski producent je v zadnjih treh letih dodobra pregnetel bradato electro izročilo z več poglavji bogate angleške plesne elektronike. Hipnotične in rejverske electro zanke so ga navkljub anonimnosti pripeljale na lineupe londonskega Fabrica in berlinskega Tresorja kot eno najbolj svežih imen na sceni.

L.F.T.

L.F.T.

Love, Fist, Tears. Primerno ime za producenta, ki tako kot Helena Hauff pred desetimi leti, postaja eno glavnih imen z močnim avtorskim zvokom na brbotajočem križišču EBM, electro in wave godb. Rezident kultnega hamburškega Golden Pudla redno vrti s Heleno, žge v živo na mašinerijo in vokoder ali pa nalaga umazane electro plate na butičnih darkerskih festivalih kot je grški CHAOS, v rezimeju pa seveda ne manjkata niti KHIDI, Tresor and Berghain.

DEFT

DEFT

Distopični basovski producent, oblikovalec zvoka in DJ iz Croydona že skoraj desetletje premika žanrske omejitve in plesišča. Njegove komade vrti prav tako bogata paleta predvsem britanskih eminenc kot so Gilles Peterson, B.Traits, Mark Pritchard, in Om Unit.

 

+ support

16.6. & 17.6.2023 @ GALA HALA / CHANNEL ZERO / GROMKA

Scroll to Top