web_banner-bg-artists

Ustvarjalci

CLIENT03

CLIENT_03

Skrivnostni britanski producent je v zadnjih treh letih dodobra pregnetel bradato electro izročilo z več poglavji bogate angleške plesne elektronike. Hipnotične in rejverske electro zanke so ga navkljub anonimnosti pripeljale na lineupe londonskega Fabrica in berlinskega Tresorja kot eno najbolj svežih imen na sceni.

L.F.T.

L.F.T.

Love, Fist, Tears. Primerno ime za producenta, ki tako kot Helena Hauff pred desetimi leti, postaja eno glavnih imen z močnim avtorskim zvokom na brbotajočem križišču EBM, electro in wave godb. Rezident kultnega hamburškega Golden Pudla redno vrti s Heleno, žge v živo na mašinerijo in vokoder ali pa nalaga umazane electro plate na butičnih darkerskih festivalih kot je grški CHAOS, v rezimeju pa seveda ne manjkata niti KHIDI, Tresor and Berghain.

DEFT

DEFT

Distopični basovski producent, oblikovalec zvoka in DJ iz Croydona že skoraj desetletje premika žanrske omejitve in plesišča. Njegove komade vrti prav tako bogata paleta predvsem britanskih eminenc kot so Gilles Peterson, B.Traits, Mark Pritchard, in Om Unit.

 

+ Many more TBA!

Scroll to Top